Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Ελληνικές Παραλίες!

Το Σάββατο πήγα για μπάνιο!Καλή η παραλία,λίγος κόσμος αλλά είχε συννεφιά και δεν το ευχαριστηθήκαμε..Συμπέρασμα όμως βγήκε!Φέτος σρη μόδα είναι τι ''κοφτά'' μαγιώ.Δηλαδή θα χορτάσετε κώλους!!(Ευχαριστώ το μωρό μου για την ορθή παρατήρηση)
Επίσης δεν καταλαβαίνω από πότε αρχίζουν να κάνουν σολάριουμ και είναι όλες καί όλοι κλώνοι του Γαβαλά;;
Την Κυριακή πήγα επίσης για μπάνιο!Καλή η παραλία,τέλεια η θάλασσα(ειδικά μετά την πρώτη βουτιά που μούδιαζε το σώμα σου από το κρύο και δεν ένιωθες τίποτα!!!!) και καυτός ήλιος!!
Πήγαμε σε μικρή παραλία,κόσμος ανά 30 μέτρα..ΈΛεγες και έκανες τις βλακείες σου χωρίς να αγχώνεσαι!Να που σκάειμύτη ζευγάρι,πλατσουρίζει λιγάκι και μετά κρύβεται πίσω από κάτι δεντράκια...Μας έφαγε η αγωνία:Τί να κάνουν;Λες να.....
Αλλά δεν κρύφτηκαν για πολύ!Να είναι καλά ο Κινέζος που με το θράσσος που έχει μόνο που δεν τους ζήτησε να ποζάρουν..Πήγε και είδε το παιδί(ε,όχι και από πάνω..)και τελικά η κυρία έκανε στον κύριο..χμ..πως να το θέσω κομψά....Πίπα!!
Στην παραλία!Με κόσμο στην παραλία!Το κορυφαίο είναι οτι πνίγηκε η κακομοίρα..Το καλό είναι οτι δε μας έμεινε άντερο από τα γέλια!Λιώσαμε!
Μετά έπεσε και δεύτερος γύρος.Ο κινέζος είπε οτι προφανώς η κοπέλα μάθαινε ακόμα
και πως αν ξαναπνιγεί να μη γελάσουμε..
Δεν αντέχω άλλο,δεν ξέρω τι να γράψω..Ακόμα το σκέφτομαι και γελάω..Το πνίξιμο κυρίως..Τί το'θελες μανδάμ μέσα στον κόσμοαφουδεν το κατέχεις;

Φιλιά σε όλους,καλημέρα και καλή εβδομάδα!

5 σχόλια:

neoinileias είπε...

Έχεις αρκετά όμορφο blog, παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον…

*Νινέτα* είπε...

@neonileias σε ευχαριστώ πολύ.
Καλή εβδομάδα να έχεις! :))

Mirela είπε...

Χαχα έτσι είναι, στην αμμουδιά βγαίνουν οι ορμές και τα ένστικτα του ανθρωπου και δεν κρατιέται!!!

το πιο τραγικό όμως είναι να θες να το παίξεις άτομο τσουλέ και με ορμές και να μη σου βγαίνει, όπως η κοπελιά της ιστορίας...! :D

*Νινέτα* είπε...

:))))))))))))))))))))))))

Άκουσε η κυριούλα: ''Όχι σκουπίδια,όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές'' και είπε να το ρίξει στις π@πες για να μη μολύνει!!

Καλημερούδια!

Anorgymous είπε...

καλα σε παραλια με κοσμο?καλα βρε κοπελια τον τρως και στο σπιτι το μεζε αφου δεν το μπορεις το πικ νικ!