Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Eλλάδα-Κύπρος vol.2.......

Συνεχίζω με τα παρατράγουδα του αγώνα..
Ως Καρναβαλούπολη,εκτός από βραβείο για τον Οτο είπαμε να του φτιάξουμε και ένα άρμα!
Το άρμα ήταν 2 ξεχωριστά κομμάτια:Το πρώτο απεικόνιζε τοκεφάλιτου Ότο σε τρελά κέφια,λιγάκι κωμικό!Στη θέση της ''πλάτης'' του υπήρχε μια βάση που επάνω ακουμπούσε μια υδρόγειος!Από εκεί ξεφύτρωναν 2 χέρια..Το ένα κρατούσε την κούπα του Euro!!
Όλα καλά μέχρι εδώ;;Ωραία..Έκανε το άρμα γύρω-γύρω-γύρω το στάδιο,νατο δούμε όλοι να το χορτάσουμε,.αλλά κάποια στιγμά έπρεπε να βγεί από τον αγωνιστικό χώρο γιατί ενοχλούσε τους φιλάθλους(ήταν λιγάκι ψηλό και όσοι είχαν θέσεις χαμηλά δεν έβλεπαν καλά)
Έρχεται λοιπόν ένα κλαρκ να σηκώσει την ''υδρόγειο-χέρια & κύπελο μαζί'' γιατί όλο μαγί το άρμα δε χώραγε να βγεί από την πύλη.
Πιάνειτο κλάρκ την υδρόγειο καο ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ......Πέφτει κάτω..Όχι μόνο πέφτει δηλαδή,άρχισε να τσουλάει κιόλας!!!!!
Τί να κάνει ο καψερός ο οδηγός,βάγει μπρος το ''όχημα'' και πάει να προφτάσει τοάρμα!!!!
Το τσιμπάει και τοσήκωσε ψηλά για να το βγάλει έξω..Φωνάζαμε κι εμείς ''ΠΕΣΕ-ΠΕΣΕ-ΠΕΣΕ-ΠΕΣΕ'' αλλά δε μας έκανε τη χάρη..Βέβαια ο κακομοίρης έφαγε τρελό κράξιμο απότους φιλάθλους που καθόντουσαν πίσω από τοσημείο κείνο..
Τεσπα..Άλλο....Α!Οι τρελές ατάκες που ακούστηκαν από την κερκίδα!Ατί για ''Ελλάς''ένας πιτσιρικάς φώναζε ''Τεllas''..Κολλημένος με το internet!!Άλλος φώναζε κάτι ανάμεσα σε ''Κενταυροκέφαλοι'' ή ''Καρεκλοκενταροκέφαλοι''..Δέν το έπιασα!!
Άσχημη εντύπωση μου έκανε οτι στις καντίνες μέσα στο στάδιο 1 χάρτινο ποτήρι νερό το χρέωναν 70 λεπτά..Επίσης οτι οι μισές τουαλέτεςδεν λειτουργούσαν,οι υπόλοιπες δεν είχαν νερό και καμία δεν είχε καθρέπτη,ήταν όλοι σπασμένοι.
Παρόλαυτα όμως ευχαριστήθηκα οτι το στάδιο ήτανγεμάτο και δεν έγιναν επεισόδια.

Φιλιά πολλά,να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: