Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Ο Αχρείαστος........



Είχα όλη την καλή διάθεση και μου τη χάλασε ένας χοντρος μαλάκας..Όχι οτι έχω πρόβλημα με τους χοντρούς,αλλά τους μαλάκες αδερφάκι μου ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ήρθε στο μαγαζί πελάτης να μου κάνει παρατήρηση(γιατρός στο επάγγελμα που να τον πάνε 4 τον παλιόπουστα.Βρήκε να ξεσπάσει σε εμένα!
Αφού είδε ο κύριος οτι δεν περνάνε τα λόγια του,άρχισε να φορτώνει!!
Με απείλεισε οτι θα ενημερώσει όσους δουλεύουν στο μαγαζί για το ποιά είμαι και οτι θα χάσω τη δουλειά μου.Μέχρι τότε απλά τον κοιτούσα.
Όταν μου είπε οτι ξέρει το αφεντικό μου 15 χρόνια τα πήρα και του είπα οτι ''ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΡΩ 20 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ,ΕΣΑΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ;;;''
Όταν μου είπε οτι έχει καταγεγραμμένη μια συνομιλία μας(λόγω της δουλειάς του λέει τα καταγράφει όλα) και πως του μίλησα απότομα του απάντησα ''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΥΡΙΕ Η ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ''
Μπου απάντησε ο κοντόπουστας οτι θα μου κάνει μήνυση και του είπα οτι ''ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΜΑΣ ΠΩΣ Η ΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ;;;''
Και θέλω να πώ οτι αν ξαναδω κάποιον να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο σε οποιοδήποτε υπάλληλο θα το παλέψω αλλά θα το καταφέρω.....ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.ΣΤΑΔΙΑΛΑ.

14 σχόλια:

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Βρε μωρό μου... Είσαι θυμωμένη και τίποτα δεν κατάλαβα από όσα λες. Ποιος ήρθε γιατί ήρθε, τι μαγνητοφώνησε γιατί μαγνητοφώνησε κλπ...

Γιατρός...μαγνητοφώνησε...Τι;;;

Θα μου πεις;

moutro είπε...

Θα το πω όπως μου έρχεται γιατί κι εγώ όλη μέρα τέτοιες πίπες ακούω αλλά εντάξει μικρή είσαι ακόμα θα μάθεις να ζεις με αυτές. Όπότε δείξτου μεγαλοπρεπέστατα τα @@ σου και ρώτα τον αν παρεξηγήθηκε. Αν σου πει ναι ξαναδείχτου τα :))))))
Φιλιά πολλά,μην αφήνεις κανένα μαλάκα να σου χαλάει τη μέρα. Άλλωστε εσύ ξέρεις ότι μπορείς να περάσεις καλά, κι αστον στη μιζέρια του

*Νινέτα* είπε...

@Ξυπολυτούλα μου έχεις δίκιο,το κείμενο δεν ήταν σαφές!Έκανα κάποιες διορθώσεις.

@moutr-άκι χέσε με.Αν μάθω να ζώ ακούγοντας τέτοια αρχιδιλίκια και τα ανέχομαι κιόλας...ΧΕΣΕ ΜΕ ΕΙΠΑ!!!

Φιλιά θυμωμένα όμως και στους 2 σας :ΖΖΖΖΖΖ

γυάλινο δάκρυ είπε...

Δυστυχώς Νινέτα μου υπάρχουν άπειροι τέτοιοι παλιομαλάκες εκεί έξω που πουλάνε συνέχεια μαγκιά. Αλλά καλά έκανες και του απάντησες έτσι. Να ζητάς πάντα το δίκιο σου και να τρώνε τη σκόνη σου. Φιλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Ενας κοντοπουτανος γιατρος ηρθε στο μαγαζι να παρει κατι και σε γαμησε στο κομπλίδι γιατι έτσι?
Μωρη σαν πολλους ζαβους πελατες δεν εχεις?
Που να ψοφήσει και μη βρισκουν παπα να τον εδιαβάσει!

neni είπε...

Πρέπει να ανοίγουμε το στόμα μας κάποιες φορές για να μην πω τις περισσότερες φορές.Νομίζουνε κάποιοι ότι κάτι παραπάνω είναι από εμάς αλλά ατοί που το παίζουν έτσι είναι οι χειρότεροι από όλους..κομπλεξικοί άνθρωποι..Μην δίνεις σημασία Νινετάκι μου.Καλώς σε βρήκα..

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

μωρέ... καλά λένε ότι όσο ζεις μαθαίνεις.

Να που σήμερα ήρθε η ώρα να μάθω, ότι... κομμάτι του ιατρικού επαγγέλματος, είναι και η ηχογράφηση συνομιλιών!!!

Τι άλλο θα ακούσω σε αυτή τη ζωή χρηστέ μουυυυυ.............

Α ρε μικρο μου... όλοι οι μαλάκες σε σένα πέφτουν;

Mirela είπε...

Οου μαη γκαντ, κι εσύ κορίτσι μου είσαι μαλακομαγνήτης όμως!!! Το έχει η μοίρα σου!

Τι περίμενες απο γιατρό όμως...όλοι μαλάκες είναι! (εκτός απο τον mad και όποιον άλλο γιατρό διαβάζει αυτά εδώ τα comments :P)

Καλά του τά'χωσες κι εσύ όμως!
Εύγε!!!

Μιμης Ζερβος είπε...

nineta- γιατι ολα σε σένα καλή μου?γιατι?ποιος σε μάτιασε?

pinos είπε...

χαλαροσε μικρουλακι η ζοη ειναι πολι μικρι για να χαλιεσε με τον καθε παπαρα.
ακομα και να εγραψε τιν σεινομιλια σας δεν μπορι να σου κανι τιποτα αφου με το σκανδαλο ζαχοπουλου τετιους ιδους στιχεια δεν γηνοντε αποδεχτα και παραλιλα αν τιν χρισειμοποιησει σε καποιο δικαστιριο τον μπελα του θα βρι γιατι εφοσον δεν σε ενιμεροσε οτι η σεινομιλιασας καταγραφετε αυτο που εκανε ητανε παρανομο.
οποτε χαλαροσε φαε ενα πολι ορεο παγατο να δροσειστις κανε και κανα μπανακι και αυτα :-)

*Νινέτα* είπε...

@Γυάλινο Δάκρυ μου καλημέρα και σ'ευχαριστώ.

φιλί :)

@Θείτσα κουτσοί-στραβοί στης μουρλονινέτας!Πώς έχεις εσύ το βλαμμενομαγνήτη;Έτσι κι εγώ έχω το μαλακομαγνήτη..

Love u!!

*Νινέτα* είπε...

@neni τί να μή δίνω σημασία που μου ήρθε ειλικρινά να τον αρχίσω τον καριόλη σε τέτοια μπινελίκια..Αλλά του φέρθηκα εντάξει γαμώτο και το μετάνιωσα.Καντήλια ήθελε..

Πάρε κι εσύ φιλί ''ΣΜΑΤΣ'' !

@Ξυπολυτούλα μου το είπε για να με εκβιάσει αλλά δεν έπιασε..Και σκέφτομαι οτι ΟΚ,εγώ είμαι τσαούσα και δεν ψάρωσα,άν έκανε το ίδιο σε κάποιον άλλο υπάλληλο;
Όλοι οι μαλάκες το παίζουν δυνατοί όταν έχουν επάνω τους 1 ευρώ για ξόδεμα.Έτσι τη βρίσκουν.Τί να πείς...

*Νινέτα* είπε...

@Μirell-άκι μου ευχαριστώ.Έπρεπε να είναι η θείτσα μου ή η κωλόγρια στη θέση μου να σου πώ τί χέσιμο θα είχε φάει.Σταδιάλα πάλι..

@Μίμη μου ένας σμιχτοφρύδης-γαλανομάτης με μάτιασε.Σταδιαλα κι αυτός!!!!!

Καλημερούδια και στους 2 σας!!

*Νινέτα* είπε...

@pinos σωστή η συμβουλή σου..Πάω για παγωτάκι και την ώρα εκείνη θα σκέφτομαι τρόπους για να εξολοθρεύσω τον κακό,σιχαμένο παλιογιατρό...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(σατανικό γέλιο!!!)

Καλημέρα :))))))