Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Ενα Σου Κου για τη Μουρονινέτα....

Το Σου(όχι το Κου,γι'αυτό θα μιλήσουμε αργότερα) ξύπνησα με όρεξα,έβαλα τα ωραία μου ρουχαλάκια και ήρθα μαγαζί..Περίμενα να έθει ο πιτσιρικάκος μου να μου κάνει γελάκια και μωρουδιακά φιλάκια..Μου έφτιαξε αμέσως η διάθεση.Μετά κουβαλήσαμε 1 καναπέ και ένα τραπέζι και μου χάλασε.Πήρα τον χοντρούλη μου αγκαλίτσα(το μικρό μου αδερφάκι καλέ) κα πάλι μου έφτιαξε η διάθεση.Φρίκαρα το μεγάλο μου αδερφό και μου άφτιαξε ακόμα περισσότερο.
Με ρώτησε το παιδί αν έχω κάνει το εμβόλιο Ταμ-Τουμ.Σε ελεύθερη μετάφραση Μαντού..Σκέφτηκα οτι είναι λαλημένο αλλά δεν πρέπει να ανησυχώ,εγώ είμαι χειρότερη.Μετά με ρώτησε αν θα πάω στη συναυλία του Χατζηχρήστου.Σε ελεύθερη μετάφραση Χατζηγιάννη.Του είπα οτι θα πάω,αφού λέει το αγαπημένο μου τραγούδι : "Το νυφικόοοοοοο σου φοορεμααααααααααααα/εγώ θα στοοοοοοοοο κεντήσωωωωωωωωω..." και μάλιστα με γραμμόφωνο.Δεν κατάλαβε αρχικά.Του έβαλα το "μπακαλόγατο" και το'πιασε το υπονοούμενο.Οι υποψίες μου οτί είναι λαλημένο σιγά-σιγά θέριεψαν μέσα μου....
Μετά πήγαμε τσάρκα με την αγαπούλα μου..Μετά για μπανάκι.Κοιμήθηκα στην παραλία και μαύρισα μονοπατα.Η δεξιά όπισθεν πλευρά μου είναι 2 τόνους πιό σκούρα από την αριστερή.Ανακάλυψα με τρόμο οτι ο αδερφούλης μου δεν είναι το μόνο λαλημένο στην οικογένεια!
Το βράδυ γυρίσαμε όλη την Πάτρα για να βρούμε ένα μαγαζί να πιούμε ποτάκι ΚΑΘΙΣΤΟΙ.Φυσικά δε βρήκαμε,μας έφαγε ο ποδαρόδρομος.Καταλήξαμε τελικά σε κάποιο και ρημαδοήπιαμε ένα ποτό.Προσέξατε πώς το έγραψα;"Καταλήξαμε","ρημαδοήπιαμε" και "ένα".Κατάντια σκέτη δηλαδή.
Το Κου είναι η μέρα της μακρυάς βόλτας.Πήγαμε για μπανάκι,φαγητό κου λου που στην Κουρούτα.Γαμάτα ήταν.Βρήκαμε και φίλους εκεί.Να'ναι καλά τα παιδιά,μας προειδοποίησαν να προσέχουμε γιατί έχει "μουνάτσα".Όχι "ΜΠΟΥ" αλλά "ΜΟΥ".Και άλλοι λαλημένοι μαζεύονται γύρω μου..Μάλλον μυριζόμαστε.Κάτι παίζει.
Α!Στην Πάτρα στις 6 Αυγούστου (του Σωτήρος) γίνονται τρελά πανηγύρια.Από τα κανονικά,με τα πλαστικά καρεκλοτράπεζα,το χαλίκι κάτω και φυσικά τους γύφτους που πουλάνε φυστίκια.Φέτος μαθεύτηκε οτι θα τραγουδίσει η Μαντόνα και φωνητικά θα κάνει ο Μαϊκλ Τζάκσον.Αν ισχύει θα πάω!!!
Α!Φάγαμε και σε ενα καταπληκτικό ταβερνάκι.Σέρβιρε μπριζόλα από Τυρανοσαυρο.Τυρρανήθηκα μέχρι να την φάω..8 κιλά πρέπει να ήταν.Γι'αυτό στον κατάλογο έλεγε : " μπριζόλα γάλακτος (χοιρινή) από φρέσκο κρέας Τυρρανόσαυρου.Σερβίρεται με σως ΡΕΞ και λαχανικά αλα Τζουράσικ"
Αυτά.Το Σάββατο φεύγω για Πάρο.Και στις 19 έχω γενέθλεια.Φυσικά και κερνάω.Καλεσμένοι είστε όλοι.

Αυτά.Όλα αυτά.Άραγε,διαβάζει κανείς ή τσάμπα κλαίω;

Φιλί:))))))

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκασε μαρη.Σε διαβαζουμε ολες οι θειες σου.Αγάπη ένα θα σου πω!
Το πιό ΠΧΙΟΤΙΚΟ εβα εντ εβα τσεντε που εχω:
"Κοσμικόν Κεντρο Πατρας ORAMA"
με Radio Blackman!
ΤΕΛΟΣ!

Sourotiri είπε...

Διαβαζει, διαβαζει ;)

Τελεια να περασεις στην Παρο!!!

*Νινέτα* είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
*Νινέτα* είπε...

Θείτσα...Κυρίες μουουουουουουουουου....Έρχεται ο Μάριος με τη μαύρη Σκύλααααααααααα............Πατώνειειειειειειειειειειειειειειεις;;;;;;....

@Σουρωτηράκι θενκς καλέ μου.Εμένα να με συγχωρείς,δε το σκέφτηκα καθόλου!Ξανθιά γαρ!!

Mirela and Soula είπε...

Μουνάτσα lOLOLOL!!!

Μα κι εσύ μπριζόλα απο Τυραννόσαυρο? Χάθηκες να πάρεις αμελέτητα? :P

gregory είπε...

περιμενω καιρο να γραψης κατι καλο.....παλι ομως καταφερες να σε ιαβασω να περασης καλα και ομορφα στη παρο....

*Νινέτα* είπε...

@Mirell-άκι μου & Soul-άκι σας άρεσε;Ζήτησα επίμονα αμελέτητα αλλά δε μου έφεραν..

Φιλί-φιλί:))))

@Gregory ευχαριστώ!

Litanie des Saints είπε...

Εδώ είμαστε - δυστυχώς! Γύρισα προχθές κι ανυπομονώ να ξαναφύγω... Καλά να περάσετε και φιλιά στον Γ.!

*Νινέτα* είπε...

@Litanie μου πώς πέρασες;Σε ευχαριστούμε και οι 2 κοριτσάκι :))

Litanie des Saints είπε...

Πέρασα τέλεια! Διακοπές και άσχημα, γίνεται; Άντε να ξαναφύγουμε σιγά σιγά...!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι θεά..! Το παθαίνεις μόνο το καλοκαίρι ή "λαλάς" και το χειμώνα..? Τί σύμπτωση... Γεννήθηκα Πάτρα, είμαι μισός από περιοχή κοντά στην κουρούτα και σε μια εβδομάδα θα είμαι Πάρο, στο άλλο μου μισό... Μήπως να συναντηθούμε εκεί..?

*Νινέτα* είπε...

@Γίνεται...Γίνεται...Πού θα πάς πάλι;;

@thediarist mail me στο linakido@gmail.com να κανονίσουμε Ο-ΠΩΣ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.Σςςςςςςς...Μή το φωνάζεις οτι είμαι θεά...Το ξέρω καλέ μου...Το ξέρω.........


Φιλί :))))

Litanie des Saints είπε...

Χανιά, στο αδέρφι! Και μια ακόμα Χαλκιδική πριν βγει ο Αύγουστος θεωρείται απαραίτητη... μη σπάσουμε την παράδοση, ντε! Σμουτς.

Γιώργος είπε...

Γύρισα και γω!
Αναρτηση θα δειτε απο αυριο....
φυσικα και περασα ομορφα...αλλα θα μπορουσα και καλυτερα...
Περιμενω ενα μειλ......καιγομαι ωρες ωρες γιατι θελω να παρω πτυχιο....τεσπα....ελπιζω να ερθει καποια στιγμη....

Καλα να περασετε στην Πάρο και να μας φερετε φωτος απο τους ανεμομυλους(μαζι με σας φυσικα:P)