Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Σνιφ...

Στεναχωριέμαι...Αφάνταστα..Βαθιά..Πληγώνομαι όταν βλέπω φιλίες να χαλάνε.Όχι οικογένειες,αυτο το εχω συνιθίσει και ίσως ακουστεί βαρύ,μα για μένα,οι φίλοι μου είναι πιο σημαντικοί από την οικογένεια.

Άλλωστε,όπως κάποιος μου ειπε "Κοριτσάκι,φίλοι είναι το δώρο του θεού που σου στέλνει σε αντάλαγμα για τους συγγενείς που σου έδωσε.."Εγώ μια φορά πήρα άπειρα ρησπέκτια και το κράτησα βαθιά μέσα μου.

Λοιπόν...Μετά από άπειρα στραπάτσα κατέληξα σε 10 άτομα που επέλεξα να λατρεύω κ τους έμαθα να με αγαπούν.Κ ξαφνικά,αυτοί άρχισαν να παρεξηγούνται..Δε με νοιάζει ποιος φταίει,δεν θα πάρω θέση για καταστάσεις που δε μπορώ πλήρως να καταλάβω.

Μόνο πονάω.Πολύ όμως.Πάρα πολύ..Νιώθω να χάνω τον κόσμο μου.

Πολλά με ενοχλούν σε αυτή τη κατάσταση.Κυρίως το οτι ανακατεύτηκαν άλλοι κ άλλοι ενω οι 2 εμπεκόμενοι ουτε καν έχουν βρεθεί να συζητήσουν.Κ η Νινέτα να προσπαθεί να δικαιολογεί τα αδικαιολογητα σε κόσμο που καμια δουλεια δεν έχει.Άσχημο πράγμα να χώνεις τη μύτη σου ή να μπαίνεις στο τριπάκι να αφήνεσαι να σε χώνουν σε καταστάσεις..

Άσχημο πράγμα να κλέινεις τα αυτιά σου σε καταστάσεις κ τα μάτια σου σε γεγονότα ααπημένων σου ανθρώπων.

Αλλα βλαμμενα οπως και να'χει,εγω απλα σας αγαπω.


Τελος.



Νινετα

x x x

8 σχόλια:

mahler76 είπε...

συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

anxiousgirl είπε...

Γειά!!!
Μπορεί να ακουστεί ίσως κάπως αλλά πραγματικά μπορώ να καταλάβω πως νιώθεις!!Είμαι μικρή σε ηλικία.Έχω πληγωθεί όμως πολλές φορές από <> φίλους.Έχω ακούσει τόσες φορές μην στεναχωριέσαι ξέρεις πόσους φίλους θα κάνεις στη ζωή σου.Πως όμως να μην στεναχωριέσαι όταν χάνεις ένα άτομο που έχεις δεθεί μαζί του?
Προσπάθησε να τους μιλήσεις και να τους εξηγήσεις ώστε να λυθεί η παρεξήγηση...όσο ανακατεύονται και άλλα άτομα δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα ίσα ίσα μπορεί να υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα...αν δεν τα καταφέρεις καλύτερα περίμενε να ηρεμήσει η κατάσταση...Αν σε αγαπούν και σε νοιάζονται πραγματικά θα έρθουν να σε βρούν απο μόνοι τους...!!!

kovo voltes... είπε...

Αυτοί που λατρεύεις θα σε πληγώσουν με τον χειρότερο τρόπο...Το'χω μάθει πολύ καλά αυτό. Μη μασάς...Μαθήματα ζωής είναι. Χωρίς αυτά τι νόημα θα είχε?

*Νινέτα* είπε...

@Mahler : το ξερω ματια μου.Αλλού ειναι το πρόβλημα μου.

*Νινέτα* είπε...

@Anxiousgirl : αχ δεν εγινα κατανοητη...αλλα δεν θα ηθελα να το αναλυσω παραπανω..Θα σου πω μονο οτι εγω δε εχω ουσιαστικη σχεση με την ολη υποθεση..Τα φιλια μου!

*Νινέτα* είπε...

@Kovo voltes : Ilooooooooooooooooooove your nick :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

καλως μου ηρθες !

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ,ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΑΒΓΑ,ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΝΙΑ :)))))

Pink_Fish είπε...

η ανάμιξη μου στους καβγάδες φίλων μου έμαθε ότι στο τέλος βγαίνω και φταίχτης, γιατί προσπάθησα να τους τα βρω, να βρω την άκρη, το δίκιο και το άδικο. Γι' αυτό μένω στην άκρη. Δεν έχω πια τις αντοχές ν' ακούω κατηγόριες και να επωμίζομαι ευθύνες άλλων. Καλώς σε βρίσκω :)