Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Δυο πόρτες έχει η ζωή...

Όλοι τρελή με λένε.Κάποιοι κ σούργελο.Αυθαίρετα συμπεράσματα,λέω εγώ..Άλλωστε,ποτέ κανείς αγαπητοί μου δε με γνώρισε πραγματικά.Όχι,δεν κρύφτηκα κ τόσο καλά.Ούτε διπρόσωπη είμαι.Μάλλον είμαι πολλά.Και έτσι ο καθένας παίρνει απο μένα οτι του ταιριάζει κ αφήνει τα υπόλοιπα για τους υπόλοιπους.Μοιράζω κομμάτια δεξια κ αριστερά.Πφφφφφφφφφφφφ...Δε με πειράζει αυτό.Δε με ενοχλεί,πως το λένε?Έχω θεματα άλλα να λύσω.Και κουράγιο να βρώ να αντιμετωπίσω τα νέα που θα ερθουν [γιατι θα έρθουν].Οπότε το ρίχνω στην τρέλα.Για να επιβιώσω.

Να σας μιλήσω όμως για τις πόρτες.Όχι τις "θύρες" καλέ,τις πόρτες,στην αργκώ..Τα "όχι" που μας λένε σε διάφορες καταστάσεις της ζωής μας τις ονομάζουμε κ πόρτες.

Ξεκινάμε...

no1 " Η πόρτα Κάστρου"

Η πόρτα κάστρου αγαπητοί μου είναι η απότομη "γείωση".Είναι αυτή που μας έρχεται σε χρόνο ανύποπτο και προκαλέί τόσο μεγάλο σοκ που ενεργοποιεί άμεσα το ένστικτο επιβίωσης που μεταφράζεται ως εξης :

[στέκεσαι ανέμελος στο καταπράσσινο λόφο και ξάφνου ακούς τον ήχο της αλυσίδας που κατεβαίνει...Ο ήλιος κρύβεται προς στιγμή και κοιτάζεις ψηλά να δείς τι στο καλό συμβαίνει!Βλέπεις τον βαρύ όγκο της πόρτας να κατεβαίνει προς το κεφάλι σου,καταλαβαίνεις οτι θα σε πλακώσει κ θα γίνεις σα χαλκομανία..Ενεργοποιείται το ένστικτο και βροντοφωνάζει...]

- ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ!ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΣΤΗΝ ΤΑΦΡΟ Η ΘΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ?????????????????????????????????????? :////


no2 "Η πόρτα Σαλούν"

Η πόρτα σαλούν αγαπητοί μου είναι η παραπάνω εκδοχή εμπλουτιμένη με πολλά πολλά γεγονότα...Είναι σε μερικές περιπτώσεις ο καταιγισμός απανωτών πληροφοριών που ΔΕΝ θελεις να ακούσεις.. Πουχου,είσαι σε κλαμπάκι με παρέα και μπαίνει το γκομενάκι που θές πολύ καιρό..Γυρίζεις στην/στον άγνωστη/ο της παρέας και ενημερώνεις :

-Ψιτ,αυτός που μπήκε τώρα είναι ένα γκομενάκι που γουστάρω και το θέλω πολύ καιρί και με ψήνει και..

Και πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις τη φράση σου συμβαίνει το εξής..Πετάγεταο ο/η αγνωστος/η της παρέας και σου λέει :

-Ποιος καλε?ο Μήτσος?[μπαμ!]Καλέ αυτόν γουστάρεις?Αυτος ειναι ο γκόμενος της κολλητής μου[μπαμ] που είναι μαζί 87 χρόνια[μπαμ] και αρραβωνιάστηκαν[μπαμ] και μάλλον θα παντρευτούν[μπαμ] αλλα η κολλητη μου δεν τον πολυθελει[μπαμ] γιατί είναι μικροτσούτσουνος[μπαμ] κ δεν κανει καλο σεξ[μπαμ] αλλα αυτος σιγα μην την αφήσει[μπαμ],αυτος τη θέλει σαν τρελός[μπαμ].Αυτόν λες??

no3 " Η Γκαραζόπορτα"

Η γκαραζόπορτα είναι η παραπάνω πόρτα,με τη διαφορά οτι μια απο τις πληροφορίες σου δημιουργεί τέτοιο σοκ που ειναι σαν να πιάνεσαι σε γκαραζόπορτα και να σε τραβάει προς τα πάνω με το χαρακτηριστικό ήχο γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρργκκκκκ....

Προσεχως έρχονται κ άλλες!


Μουτς <3

3 σχόλια:

Kος Μηδενικός είπε...

Χαχαχαχαχααχαχ!!!! Όλο το clue όμως είναι να σε ακούω να μου της περιγράφεις (που έχει γίνει)...εκεί είναι όλα τα λεφτά! Θέλουμε κι άλλες πόρτες τώρααααααα!!!!

mahler76 είπε...

μετά να πιάσεις και τα πακέτα χαχαχαχαχα

A είπε...

αχαχαχαχ πολύ καλό κ πετυχημένο ποστ!
περιμένω κ τις υπόλοιπες!


((: