Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

2 Γάμοι και 1 κηδεία........

Να ξεκινήσω από τα ευχάριστα των ημερών..Έγιναν λοιπόν οι πρώτοι γάμοι μεταξύ ατόμων του ιδιου φύλου..Και γιατί όχι δηλαδή;
Απόλυτα λογικό μου φαίνεται 2 άνδρες ή 2 γυναίκες να θέλουν να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.
Αλλά για μένα το να παντρεύεσαι για τους λάθους λόγους(βλέπε οικονομικά,επιχειρήσεις,κληρονομικά,για να μή λένε οπι γύρω σου διάφορα κου του λου που) είναι παιδιά μεγάλο κόμπλεξ.
Παντρεύεσαι γιατί γουστάρεις να παντρευτείς και για κανέναν άλλο λόγο.Τέλος.
Αλλά άμα παντρευτεί κανένας φίλος μου το γκόμενό του και ο γάμος περιέχει 1ο χορό των νεόνυμφων ή ρόζ μπομπονιέρες θα τους σκοτώσω.Αλλά τί λέω;Οι φίλοι μου είναι σικάτοι και ακομπλεξάριστοι.Είναι αυτοί που είναι και δε θα έκαναν ποτέ καραγκιοζιλίκια.Μην πώ κιόλας οτι δε θα παντρευόντουσαν ποτέ.Μα ποτέ!!!

Τώρα στην κηδεία........Γαμώτο πολύ τον γούσταρα τον Σεργιανόπουλο.Εννοώ από όλες αυτές τις σταρόφατσες που κυκλοφορούν μου ήταν τρομερά συμπαθής.Κρίμα.Όλοι οι θάνατοι είναι άδικοι και σίγουρα οι δολοφονίες είναι οι χειρότερες.
Τουλάχιστον έζησε τη ζωή του ο άνθρωπος.Και προφανώς την καταευχαριστήθηκε κιόλας.
Μαλακία που βγαίνει η κουτσή Μαρία και λέει,λέει,λέει...
Τόσοι κάνουν αυτά που έκανε εκείνος σε χειρότερο βαθμό και μια χαρά τους βλέπω.Στο κάτω-κάτω της γραφής,ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.
Δέν είναι ούτε 15,ούτε 20 να μην καταλαβαίνουν.
Στο σπίτι του ήταν ο χριστιανός,όχι στο δρόμο.

Μακάρι να αφιέρωναν τα κανάλια τόσο χρόνο για τα παιδάκια που χάνονται κάθε χρόνο όσο αφιέρωσαν για το πώς και το γιατί της δολοφονίας του.

Τελικά το συμπέρασμα είναι το εξής: Ότι και να κάνεις,όπως και να το κάνεις,όποιος και αν είσαι σημασία έχει μόνο ένα πράγμα.Να είσαι αξιοπρεπής.Δύσκολονα το καταφέρεις,αλλά μια προσπάθεια δε βλάπτει.Έτσι,για να μή λένε...

10 σχόλια:

Mirela είπε...

για τον Σεργιανόπουλο δε συμφωνώ οτι "γλέντησε" τη ζωή του...μπορεί να είχε μεν γεμάτη ζωή, αλλά το ένα πράγμα που όλοι επιβεβαιώνουν ειναι οτι ήταν μεν συμπαθέστατος, αλλά πάντα σκεπτικός, δυστυχισμένος άνθρωπος... και να φύγει και με αυτόν τον τρόπο...κρίμα, μεγάλο κρίμα.

Κατα τ'άλλα, χαρά στο κουράγιο των γκει ζευγαριών που ακολούθησαν το ένα μοιραίο λάθος που μέχρι τώρα δε μπορούσαν να κάνουν σαν τους στρειτ!!! :P

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνησω με την ανιψια Mirela!

Kwlogria είπε...

Συμφωνούμε απόλυτα για τους γάμους. Καλά κάνουν οι άνθρωποι που πολύ συχνά είναι πολύ καλύτεροι από άλλους που παντρεύονται από συμφέρον ή υποχρέωση. Άσε τώρα τους άλλους που παραπονιούνται και δεν το θεωρούν σωστό όταν φίλοι και γνωστοί τους και πιθανώς και οι ίδιοι πηδάνε παιδάκια και ζώα. Τότε, δεν υπάρχει πρόβλημα ε; Οι ομοφυλόφιλοι τους πείραξαν. Ουστ!

Όσο για τον Σεργιανόπουλο, κρίμα ο άνθρωπος. Και πιο κρίμα, τα κωλοκάναλα που για μία ακόμα φορά έδειξαν τη μαλακία τους. Ντροπή να λένε το ένα και το άλλο, μεγάλη ντροπή. Λίγος σεβασμός στο νεκρό δε βλάπτει. Αλλά πουου...

*Νινέτα* είπε...

@Μirela μου σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιος βάναυσος θάνατος σίγουρα.Είπαμε,όπως και να'χει είναι μεγάλη αδικία.Αλλά υπάρχουν και χεορότερα..

@Γειά σου θείτσα μου!!!!

@Πές μωρέ τα κωλόγρια..Αλλά τα δικά μας δε τα βλέπουμε!Μόνο οτι αρπάξει το αυτί και το μάτι μας πίσω από κλειδαρότρυπες μας ενδιαφέρει.Άντε λοιπόν,συγχίστηκ πρωι-πρωί.

Καλημερούδια!!

Γιώργος είπε...

καλημερα!
Για τους γαμους θα διαφωνησω. πρεπει φυσικα να παντρευεσαι οταν το νιωθεις και οχι για οικονομικους και λοιπα λογους....αλλά το γαμο δεν χρειαζεται να τον συνδυαζουμε με το μυστηριο της εκκλησιας και να τρελαινονται οι παπαδες.
Απλα το πιο λογικο ειναι να εχουν ισα δικαιωματα.
Εφοσον ενα γκει ζευγαρι μενει στο ιδιο σπιτι, και ζουν κανονικοτατα σαν ζευγαρι ποιος ο λογος να μην εχουν ελαφρυνση στη φορολογια οπως εχει η μαρια και ο τακης?
οταν ο τακης πεθανει η μαρια αυτοματως παιρνει τα κληρονομικα, ιατρικη περιθαλψη, συνταξη, κλπ κλπ...που δεν νομιζω πως καθοριζονται απο ενα απλο συμφωνητικο γαμου και αλλες τετοιες αηδιες...
ακομη και το συμφωνο γαμου που τοσοι αντιδρουν δεν ζητησε κανεις τους να το υπογραψουν στα σκαλια της εκκλησιας με παπα και με κουμπαρο! αλλα απλα οι ....μην το πω καλυτερα.... της εκκλησιας επιμενουν στο να κραζουν και να πολεμουν το καθε τι διαφορετικο μονο και μονο για διαφυλαξουν τα πιστευω τους...
ουφ!
οσο για τον Σεργιανοπουλο....
Rest In Peace...το πως το εχουν χεσει με τον πονο του κοσμακη ειναι γεγονος....δεν ειναι κατι new...
Κουραγιο στους δικους τους ανθρωπους ευχομαι και ειδικα στην μητερα του.

neoinileias είπε...

εμείς τι μπορούμε να πούμε γ όλα αυτά, μια μονο λεξη νομιζω ειναι αρκετη.
στην Ελλάδα "βασιλεύει" η τηλεοπτική δικτατορία

γυάλινο δάκρυ είπε...

Γεια σου Νινέτα μου, καλώς σε βρήκα! Ωραίο το blog σου..
Όσον αφορά αυτά που λες, συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά για το Σεργιανόπουλο που τον έχουν ξεφτιλίσει εντελώς τον άνθρωπο μετά το θάντατό του και από την άλλη δεν ασχολούνται καθόλου με τόσα εκατομμύρια ανθρώπους που πεθαίνουν καθημερινά από αρρώστιες/έλλειψη νερού/τροφής/υγιεινής κλπ.
Καλό απόγευμα :)

Μιμης Ζερβος είπε...

ok, σωστά όλα αυτά αλλά στο τέλος τέλος και την αξιοπρέπεια ποιος την ορίζει? κοινωνική σύμβαση δεν είναι?θελω να πω- είναι πάντα εύκολο να κάνεις τη ζωή σου και να παραμένεις αξιοπρεπής στα μάτια των άλλων? αχ αυτοί οι άλλοι
αχ αυτοί οι άλλοι ..

seniorita είπε...

το παν είναι να τα έχεις καλά εσύ με τον εαυτό σου και όλα τ'άλλα γίνονται αυτόματα,και η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός κερδίζονται δεν απαιτούνται..οι γκέι πάντως περισσότερο έκαναν το γάμο σαν διαμαρτυρία που δεν τους αφήνουν να ρυθμίσουν τα κληρονομικά,οικονομικά τους κλπ..γιατί ούτως ή άλλως είναι ανυπόστατος.Πάντως σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει κάποια ρύθμιση γι'αυτούς,αν όχι γάμος κάτι άλλο..
για το Σεργιανόπουλο το μόνο που έχω να πω είναι κουράγιο στην οικογένεια του..δε χρειάζονται περισσότερα,το πόσο τραγικό γεγονός ήταν είναι ολοφάνερο..

*Νινέτα* είπε...

Kαλημέρα @Γιώργο.Καλά το λές,γάμος δε σημαίνει απαραίτητα εκκλησία.Προσπάθησε όμως να το βγάλεις αυτό από το μυαλό μας..

@Νέοι νομού Ηλίας στο χέρι μας είναι να τη σταματήσουμε.Στα τηλεχειριστήρια υπάρχει και κουμπάκι off!!!

@Γυάλινο Δάκρυ καλώς μου ήρθες!
Καλημέρα!

@Μίμη η αξιοπρέπεια είναι η μόνη κοινωνική σύμβαση που πρέπει να αποδεχόμαστε.Κάτι μας προσφέρει.Μας προστατεύει από τον ''κακό'' μας εαυτό.

@seniorita καλώς ήρθες κι εσύ.Ποιός είναι αυτός που ξέρει τί ζητά από τον εαυτό του για να τα έχει και καλά μαζί του;;Το ξερό μας το κεφάλι λέω εγώ....