Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

ΟΚ,το κεφάλαιο "φιλία" είναι δύσκολο και σημαντικό.Θέλει τρελή δουλειά και προσπάθεια.Είναι τεχνική και κουραστικό.
Πρέπει πάντα να είσαι εκείγια τους φίλους σου,να δίνεις λύσεις στα προβλήματά τους.
Σίγουρα να αισθάνονται οτι τους αγαπάς και τους σκέφτεσαι και να προσπαθείς να πενάτε καλά.
Ο σεβασμός όμως παιδάκια μου θεωρώ οτι είναι το σημαντικότερο όλων.Η αίσθηση οτι κάποιος εκέι έξω σε έχει βάλει ψηλά στη ζωή,στο μυαλό και στην καρδιά του.Δεν περιγράφεται.
Είδα μια κοπέλα που περάσαμε μαζί 7 χρόνια(σχολείο) και την είχα χάσει για περισσότερα.Χάρηκα που είναι καλά,που είναι γερή και χαρούμενη.Τα είπαμε,φιλί στο μάγουλο και αυτό ήταν.
Όλες οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους;Δηλαδή ξεκινάνε από χαμηλά,περνάνε διάφορες φάσεις και κάποτε καταλήγουν στο σημείο μηδέν.Εκεί τελειώνουν όλα.Μέσα στον κύκλο υπάρχουν κοινές αναμνήσεις,εμπειρίες που μας μένουν.
Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι αν η φιλία είναι αναλώσιμη.Ξοδεύουμε τόση ενέργεια και μετά τι;Γίνονται όλα αυτά τα χρόνια αναμνησεις;
Πείτε με αχάριστη αλλά εγώ θέλω ανθρωπους δίπα μου και όχ θολές εικόνες "για να θυμαμαι".
Φίλους πάντα είχα 5-6,οι οποίοι έχουν αλλάξει όμως πάντα είχα και θα έχω σταθερές στη ζωή μου.Έτσι νιώθω εγώ τη φιλία.Χρώματα,τραγούδια,μυρωδιές και αγγίγματα.Αγάπη φυσικά και σιγουριά.
Στην τελική τί είναι οι φίλοι μας;Μπαταρίες που τις χρησιμοποιούμε κι όταν μας τελειώσουν τις πετάμε;

Να ενημερώσω τις μουρίτσες που διαβάζουν οτι μάλλον την μεθεπόμενη εβδομάδα θα είμαι μάλλον Θεσσαλονίκη οπότε ακούω προτάσεις.
Τα φιλιά μου σε όλους :))))))))))))

9 σχόλια:

neoinileias είπε...

Στο έλεος των παράνομων μεταναστών η Πάτρα

Οι κάτοικοι της περιοχής μπροστά στο άθλιο θέαμα που αντικρίζουν καθημερινά έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν. Καθημερινά οι παράνομοι μετανάστες ξεφεύγουν από την επιτήρηση της αστυνομίας και του λιμενικού δημιουργώντας προβλήματα, οι κάτοικοι φοβόνται για τη ζωή τους.
Οι παράνομοι μετανάστες σκαρφαλώνουν στα κάγκελα του λιμανιού, κρύβονται σε νταλίκες με προορισμό την Ιταλία, μη υπολογίζοντας τις αρχές του λιμανιού, αλλά και αδιαφορώντας ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή.


Διαβάστε περισσότερα
http://neoinileias.blogspot.com/

*Νινέτα* είπε...

@neoinileias έτσι είναι,τα ζούμε καθημερινά.
Θα ακολουθήσει ανάρτηση πάνω στο θέμα αργότερα.
Αλήθεια,μετά το σεισμότί γίνεται εκέι;Δέν έχω έρθει καθόλου τελευταία.

Τις καλημέρες μου!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Σε καλό σημείο είσαι.. Εγώ αναρωτιέμαι ακόμα αν υπάρχει φιλία..
Ώστε θα μας έρθει Σαλονίκη το Νινετάκι.. Σου προτείνω το "Ημεροβήγλι" στην παραλία Καλαμαριάς, τέλειο μαγαζί δίπλα στη θάλασσα, έχει και ωραία γλυκά (η φωτό από ένα γλυκό που είχα στο blog μου αν είδες..) και για φαγητό λατρεύω την Άθωνος και συγκεκριμένα τον Πίνακα Α' και Β' (στην ουσία το ίδιο μαγαζί είναι). Ωραίο περιβάλλον είναι και στην Ικτίνου και στο Κόσμος. Ό.τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις στείλε μου email.
Φιλάκια πολλά!

*Νινέτα* είπε...

@Γυάλινο Δάκρυ θα τα έχω στα υπ'όψιν!!Ευχαριστώ!

Φιλιά και από μένα :))

Ανώνυμος είπε...

Με το καλλύτερο μου φίλο κάνουμε παρέα απο τα 8 και είμαστε 31.Κατανοείς...
Αν είναι να μείνει κάποιος μένει,απλά ναι μερικές σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους και μετά φτάνουν σε σημείο που.οκ δεν είμαστε καθε με΄ρα μαζί[γιατί Life is copmlicated]αλλά είμαστε Οκ,και κάθε φορα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Το Mail Μου το χεις.Στειλε μου το κινητο σου να τα πουμε αμα ανέβεις Θεσσαλονικη.
Φιλί φιλί![με λυτρωνεις!]

*Νινέτα* είπε...

ΟΚ,θα τα πούμε από κοντά τότε!

Φιλί-φιλί - με αναστατώνειιιιιιις!!

neoinileias είπε...

o πύργος nineta καλά είναι άλλα δεν είναι καλά δες τι είπε ο διευθύνων σύμβουλος του οτε Π. Βουρλουμης στη βουλή για τα «δρώμενα στον ΟΤΕ»

Αξίζει όμως και έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε τι είπε ο Βουρλουμης την εβδομάδα που πέρασε στην διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής για τον ΟΤΕ και τα χρόνια πριν το 2004.

-Δόθηκε στον ΟΤΕ η ευκαιρία να αγοράσει το 29% της telekom Italia σε πολύ συμφέρουσα τιμή, δεν το έκανε, δεν εξηγήθηκαν επαρκώς οι λόγοι της άρνησης, αν το έκανε αφού ήδη κατείχε το 20% της εταιρείας θα γίνονταν μια από τις ισχυρότερες εταιρίες στην Ευρώπη. Κτλ


Διαβάστε περισσότερα για το ζήτημα

http://neoinileias.blogspot.com/

Γιώργος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anorgymous είπε...

Ανοιξες μεγαλο θεμα τωρα για τη φιλια , ωρες ωρες σκεφτομαι οτι με καποια ατομα κανει κανεις παρεα λογω της δυναμης της συνηθειας και οχι λογω της φιλιας που τους ενωνει.Δεν ξερω ,και αυτη τη ωρα δεν μπορω να πολυσκεφτω... οτι ειναι να γινει θα γινει και αν δεν γινει απο μονο του θα το κανουμε εμεις...τωρα αυτο καπου κολλαει αλλα δεν μπορω να προσδιορισω που....τι ωρα ειναι?